onsdag 21 december 2011

Sista dan

Sista dan i studion; fix och trix och lite kompletteringar. Det har varit sä fantastiskt kul att spela in så helt klart har man lite separationsångest. GIG studio har verkligen bidragit stort till att det här låter så himla bra. Conny Wall har skapat ljudmagi med måsar i ekot från 1970, för att inte tala om den där hemliga plåtgrejen bakom skynket, som man nästan är lite rädd för. Nästan som att det är ett hemligt väsen där bakom som gör bäst i att blidka. Kanske därför som Conny inte vill att man ska ha mobiltelefoner påslagna, då kanske man drabbas av Ekoanden bakom det röda skynket...
Samtidigt som det vore kul att hänga här en månad till så är detta slutet, starten på nästa fas. Nu är det dags för låtarna att ta klivet ut på livescenen, det var ett tag sen nu och vi är spelsugna som dårar!

Rock on, friends!

...och ni som funderade på om Chrille gjorde en bra, eller dålig affär på synten han köpte igår. Joråseruatt han köpte sin Juno2 för 750:- och Fredrik hittade den för 2.500:- på nätet. Plötsligt händer det, som de säger i Oddsetreklamen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar