torsdag 23 februari 2012

Tack för ikväll!

Tack alla för ikväll! Vilket jäkla drag det blev på Mosebacke. Superkul! Har ni videos, bilder, eller nåt annat, hör gärna av er på vår facebook, vore kul att ta del av.
Här är en bild från Didde:

onsdag 22 februari 2012

Rotfyllning och Mosebacke

Hektiskt dag för Nubian Rose igår. Plåtning av Sofias omslagsbild på förmiddagen, plåtning av bandet på eftermiddagen, spännande möte på stan om framtiden mitt emellan, på kvällen rep och på natten välja vilka av alla bilder som ska bli det faktiska omslaget. 
Idag börjar dagen med ROTFYLLNING för Chrille. Det ska bli spännande att se om han kommer helt drogad till soundcheck. Han är ju inte den första rockstjärnan i historien som gör det i så fall ;) 
Eftersom Thomas har brutit armen så har han en dubbel uppgift att fylla, ska han fixa det med halvt förlamat ansikte och helt nere i Citadonträsket. Ett spännande avsnitt väntar i kvällens avsnitt av realityserien: "NUBIAN ROSE". ;)
Vi går på scenen strax efter 22 ikväll och det kommer bli galet. Be there or be...

ROCK!

Omslagsplåtning

Idag plåtar Nubian Rose omslaget till skivan.

tisdag 21 februari 2012

Två dagar kvar...

Om två dagar, på torsdag den 23/2, spelar Nubian Rose på Mosebacke. Det är Stockholmspremiär med det nya materialet och vi är råtaggade!!! Biljetterna kostar 80:- om man vill köpa biljetter innan och 100:- i dörren. Om ni pröjsar i dörren, glöm inte att säga att ni är där för att se Nubian Rose, det är nämligen fyra andra band som spelar och det vore bra om vi får den cred vi är värdiga för den publik vi drar...
Maila henric.uhrbom@sto-cph.com eller christer.akerlund@meter.tv om ni vill ha plåtar.

Ses på torsdag!!!

måndag 20 februari 2012

Randy Rhoads

Ibland är det de små sakerna i livet som gör en extra glad, som till exempel att gå in i Pressbyrån för att köpa en dricka, råka snegla lite åt tidningshyllan och ser att Randy Rhoads pryder ett helt omslag på tidningen Classic Rock!!! Vad kan man säga mer än att tidningen visar prov på ytterst god smak som sätter denna legendar, som tyvärr gick bort allt för tidigt, på omslaget. Tragiskt att han bara fick göra två plattor med Ozzy, ännu mer synd att de hade rätt så risigt sound. Hur som helst, oerhört glädjande att få sjunka ner i soffan och få avnjuta trevlig läsning i den kanske trevligaste av moderna tidskrifter; Classic Rock.

En påminnelse... Glöm inte att Nubian Rose gör Stockholmspremiär med sitt nya material nu på torsdag, den 23/2. Plats för detta är Mosebacke. Vill man köpa förköp så är biljettpriset 80:-, i dörren kostar det 100:- Det är tre-fyra andra band som också spelar, men Nubian Rose går på scen strax efter kl 10. Var i tid!

Rock!

lördag 18 februari 2012

Bruten hand!

Precis som en riktig rockstjärna, så har vår gitarrist Thomas Lindgren lyckats bryta handen. Mosebackegigget kommer han inte att kunna genomföra trots storartade försök att gipsa fast ett plektrum. Nubian Rose får klara sig med en gitarrist, men då får den gitarren helt enkelt spela högre!

På torsdag har Nubian Rose scentid strax efter 22. Var i tid, man vet aldrig om det råkar bli i tid...

Förköp kostar 80:- I dörren kostar det 100:-. Köper ni i dörren, glöm inte säga att ni är där för att se Nubian Rose. Inte för att vi får pröjs, men drar vi mycket folk så får vi nya större gig och det är ju alltid trevligt...

Rock on!

fredag 10 februari 2012

Häng med H.E.A.T. och familjen Lindell

Det blev lite trevligt förkvällshäng med "Super-Tobbe" Lindell, hans fru och H.E.A.T. ikväll på Sheraton. Trevligt! En av de trevliga grejerna var att få lite förlyssning på H.E.A.T's nya platta. För det första, Erik Grönwall knäcker på sång, damn! Breaking the silence är favoritlåten som ni alla kommer att älska, lite som Def Leppard i eran High'n'dry/Pyromania, alltså när Def var som bäst. Hård och härlig skulle man kunna säga ;) Singeln Living on the run är också jättebra och för er som inte har hört den http://www.youtube.com/watch?v=QIwYCkJriSA

torsdag 9 februari 2012

Live Mosebacke 23/2

Äntligen dags för Nubian Rose's offentliga Stockholmspremiär! Den 23:e februari spelar vi på Mosebacke på Söder. Där huserar en rockklubb som heter Fight Club och förutom oss så spelar också några andra band. Det vore väldigt kul om vi kunde fylla det där stället så kom och supporta! Biljetterna kostar 80:- och ni köper dem genom oss.
Antingen hör ni av er på mail: henric.uhrbom@sto-cph.com, eller sms till Henric: 0707-791043
Det går också att köpa dem i dörren, men då kostar biljetterna 100:-
Tider? Lite oklart ännu. Återkommer.

söndag 5 februari 2012

Är Tobias Lindell Jultomten?!?

Tänk att du var barn och att Julafton inte var en dag, utan varade en hel vecka. Tänk dig att Jultomten kom varje dag under den veckan. Tänk dig att han bara hade med sig stora, hårda paket. Ibland hade han med sig mer än ett paket, kanske två, tre, eller tio. Inte en socka, tröja, pyjamas så långt ögat når. Bara så hårda paket, så stora att du knappt hade vågat önska dig dem. Exakt så har Nubian Rose's vecka varit. Tobias Lindell, superproducenten och supermixaren har levererat mixarna på våra låtar, ibland har det kommit en låt, men oftast två eller fler och det har alltid varit mer och bättre än vad vi någonsin vågat önska oss. I morgon blir plattan helt färdigmixad och utan att använda för stora superlativ vill jag ändå påstå att Nubian Rose's debutplatta blir ÖVERJÄKLASUPERFANTASTISKSKITFU**ING BRA!!!
En fråga återstår dock; ÄR Tobias Lindell jultomten?!?

Ps. Om du inte har "gillat" Nubian Rose på Facebook ännu; gå genast in och gör det! www.facebook.com/pages/Nubian-Rose/176195892431726 Ds.